Meniu

Încălțăminte copii

Oferim încalțăminte pentru fete și baieți de cea mai înaltă calitate,
alegând cu atenție partenerii.

Minipas - fiecare pas împreună

Misiunea noastră e să oferim pe piața locală produse distincte de la branduri Premium la calitate maximă pentru copii dvs. Oferim o gamă variată de produse, atât pentru fete cât și băieți. Sandale, șlapi, adidași.. totul pentru copii.

Partenerii noștrii

Melania este un brand italian creat la jumătatea anilor 1960. Produce linii de încălțăminte pentru copii, a carei calitate este recunoscută internațional.

Melania se gândește la copilul tău și creează pantofi astfel încât micuțul tău să fie mereu în siguranță. Materialele sunt naturale și rezistente, la fel și cusăturile. Melania știe că și copiii au propria personalitate, de aceea crează sute de modele potrivite pentru gusturile fiecărui copil.

Melania este una dintre putinele mărci de renume internațional care îți oferă soluții complete pentru ca tu să îi poți încălta pe cei mici cu pantofi adecvați. Însă, dincolo de valorile calității și ale sănătății promovate de Melania, brand-ul italian cultivă și pasiunea pentru noile tendințe în modă.

Melania, brand-ul italian care semneaza încălțămintea copilăriei.

Branțul INTERACTIVA este rezultatul efortului conjugat al unei echipe de medici pediatri si ortopezi, conceput în scopul de a completa structura încălțărilor pentru copii cu un element ce contribuie la dezvoltarea armonioasa a piciorului.

Rezultatul:

  • branțul (talpic) este moale, iar talpa prezinta proeminente care, prin aplicarea presiunii în timpul mersului, reacționează pentru a stabili echilibrul, neutralizând șocurile de impact;
  • previne instalarea de bacterii si micoze datorită tratamentelor nontoxice , antifungice la care sunt supuse materialele din compoziția branțului
  • oferă sustinerea adecvată încă de la primii pași datorită întăriturii duble de la călcâi;
  • corecteaza mersul copiilor cu vârste mai mari, oferind confort și obligând la o poziție corectă a piciorului.

Pe scurt, încălțămintea care ofera o autentica oportunitate pentru copil de a se bucura de confort, dar și de a se dezvolta fără oprelisti !

Încălțăminte Melania

De mulți ani, muncitorii companiei Humeau au lucrat neobosit pentru a face pantofi de calitate pentru copii. Bopy a devenit celebru.

Astăzi, o echipă de 140 de entuziaști continuă această tradiție pentru a crea zi de zi aceste colecții frumoase pentru picioarele copiilor mai mici sau mai mari.

Pantofii Bopy oferă confort și dorința de a visa. Aceasta este tot ceea ce ai nevoie când ești copil.

BOPY folosește piele de cea mai buna calitate cu imprimeuri deosebite care scoate din anonimat orice pereche de încălțăminte.

Încălțăminte Bopy

Încălțămintea Angelitos este fabricată manual în Spania fiind confectionată din piele naturală interior si exterior. In interior branțul ORTOPEDIC ajuta la o dezvoltare armonioasă a piciorului copilului dumneavoastră.

Pantofii noștri sunt ușor de recunoscut, deoarece aceștia oferă noile tendințe de stil pe plan internațional și un design deosebit care totodata conferă confortul picioarelor copilului.

În brand-ul Angelitos există o moștenire de înțelepciune și perseverență. Un amestec de sacrificiu și creativitate , care au fost transmise de-a lungul anilor în fabricarea de încălțămintei noastre.

Încălțăminte Angelitos

BEPPI ofera o gama larga de produse, bazate pe vectori de jovialitate si relaxare.

Încălțămintea este confectionată meticulos din materiale si textile de calitate, viu colorate si combinate intr-un mod placut si usor de asortat.

Cu Încalțămintea BEPPI, copilul dumneavoastră se poate dezvolta fără opreliști.

Încălțăminte Beppi

Hokide Kids produce si comercializeaza incaltaminte din piele naturala pentru copii dupa cele mai inalte standarde. Compania noastra are o experienta de peste 20 de ani.Talpile si calapoadele folosite respecta cele mai riguroase standarde de calitate.

Hokide Kids este specializat pentru producerea incaltamintei pentru copii. Filosofia companiei este aceea de a produce si comercializa incaltaminte de calitate, sanatoasa, confortabila, practica, moderna si care in acelasi timp protejeaza picioarele sensibile ale copiilor,folosind talonet confort.Incaltarile sunt fabricate in Romania.

Hokide kids ofera incaltaminte pentru toate categoriile de copii: de la numar 17 pana la 37. Avem o gama variata de produse: incaltaminte de scoala, incaltaminte de iarna, incaltaminte copii primii pasi, incaltaminte copii de ocazii, eleganta, dar si incaltaminte copii sport.

Suntem singurul producator de incaltaminte copii din Romania care folosim talonet de confort (fussbet, fredy) cu certificat tuv, de la marimea 17 pana la 25

Încălțăminte Hokide