Meniu

Confidentialitatea datelor personale

S.C. MINIPAS STORE S.R.L este operator de date cu caracter personal

Conform RGPD, aveti dreptul la informare, acces, rectificare sau stergere, restrictionare, portabilitate, retragere oricand a consimtamantului si dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv crearea de profiluri.

Aveti dreptul de a solicita oricand stergerea datelor personale din baza noastra de date pe urmatoarele canale: pe email office@minipas.ro

Datele personale care sunt salvate in baza de date ale SC MINIPAS STORE SRL sunt:

- nume, prenume, adresa de email, numar de telefon si adresa care sunt necesare pentru facturare, nota de transport, newsletter
- informatii privind data nasterii
- informatii demografice precum codul postal, adresa, preferinte si interese
- parole care sunt folosite pentru autentificare si pentru accesarea contului online. Toate parolele sunt encriptate si nu se pot vizualiza.
- date privind dispozitivul folosit pentru accesarea site-ului minipas.ro
- date despre sistemul de operare, setari regionale, setari limba si IP

Datele personale sunt stocate in Spatiu Economic European si pot fi transferate in afara acestui spatiu doar respectand legislatia in vigoare. Datele tale sunt stocate pe o perioada necesara indepliniri scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani, iar in cazul in care s-a emis o factura, 10 ani, conform legislatiei in vigoare.

SCOPUL COLECTARII DATELOR ESTE:

COLECTAREA DATELOR se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum:

- aplicatia de gestiune a newsletterului prezenta in magazinul online,
- salvarea in baza de date ca urmare a participarii utilizatorilor programul de fidelizare sau diverse concursuri organizate de catre MINIPAS STORE SRL sau parteneri ai acestuia
- Formular creare cont

Conform Regulamentului General privind Protectia Datelor 2016/679(“RGPD”), va aducem la cunostinta ca datele cu caracter personal, solicitate in acest formular (nume, telefon, adresa, adresa de e-mail) de catre MINIPAS STORE SRL, nu sunt folosite in scopuri de marketing si/sau statistice. Datele sunt colectate in vederea facilitarii procesului de plasare a comenzilor, urmarirea lor, precum si pastrarea unui istoric al activitatii dumneavoastra de cumparare pe acest site.

CE FACEM CU INFORMATIILE COLECTATE

Avem nevoie de aceste informatii pentru a intelege care sunt nevoile dumneavoastra si astfel sa va putem livra produse si servicii mai bune. Printre altele colectam aceste informatii pentru:

NU transmitem, NU vindem si NU cedam datele dumneavoastra personale catre alte companii.

Utilizatorii se pot dezabona de la primirea newsletter-ului cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal:

- prin bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul oricarui newsletter primit
- prin trimiterea unui email la adresa office@minipas.ro prin care solicita in mod expres dezabonarea.

Aveti dreptul de a solicita oricand stergerea datelor personale din baza noastra de date pe urmatoarele canale: pe email office@minipas.ro