Meniu

Cum cumpăr

Mai jos gasiti indrumarile necesare plasarii unei comenzi pe site-ul nostru.

Un produs se poate prin doua moduri comanda rapid fara un cont creat sau cu crearea unui cont. Avantajele creerii contului sunt ca datele dvs. de livrare se salveaza pentru comenzi ullterioare si primirea pe e-mail a ofertelor, promotiilor si campaniile facute de noi periodic.

1. Creare Cont

Pentru a comanda un produs trebuie sa ai cont. Apasa pe Autentificare si completeaza datele din formular si asigura-te ca aceste date sunt corecte. Vei primi prin e-mail confirmarea crearii contului de client. Odata activat contul te poti inregistra pe site cu numele si parola stabilite in pasul anterior.
Recomandarea noastra este sa folosesti o adresa de e-mail valabila, pe care o verifici des. Pe aceasta adresa de e-mail vei primi notificari despre starea comenzilor dar si despre ultimele noutati Minipas. Daca doresti sa modifici adresa de livrare sau sa adaugi o noua adresa, ai aceasta optiune in pagina de cont, tot ce trebuie sa faci e sa te inregistrezi.

2. Cosul de cumparaturi

Pentru a plasa un produs in cosul de cumparaturi e necesar ca mai intai sa alegi marimea dorita la incaltaminte. Odata ales produsul, apasa butonul Adauga in cos, dupa care vei fi redirectionat in pagina de finalizare comanda.
In pagina de finalizare comanda poti vizualiza produsele adaugate in cos dar si costul final al comenzii. Toate preturile au TVA inclus. Costul final este alcatuit din costul produselor si costul de livrare. Inainte de plasarea comenzii trebuie sa bifati casuta ca acceptati Termenii si Conditiile noastre.
Dupa ce ai lansat comanda vei primi un e-mail automat cu Confirmarea Comenzii.
In momentul in care comanda dvs. este expediata, primiti un al doi-lea e-mail in care va anuntam AWB-ul coletului. Comanda lansata si produsul cumparat reprezinta acceptul cumparatorului fata de toate conditiile si termenii de utilizare ai site-ului.

3. Program prelucrare comenzi

Primim comenzi online la orice ora, insa programul de prelucrare a comenzilor este de luni pana vineri, intre orele 10-16.Nu se prelucreaza comenzi sambata si duminica, de asemenea nici in zilele de sarbatori legale. Daca ai intrebari ne poti contacta la adresa de email office@minipas.ro sau la nr. De tel 0740535153